Angelica Norgren

Angelica Norgren var ju med i den avslutande Amiga-delen redan i Generation 64. Jag tyckte att det var en kul detalj att hon dök upp igen när det var dags för Amiga-boken – men givetvis inte med exakt samma berättelse.

När det gäller Angelica Norgren hade jag så extremt mycket bilder jag ville dela med mig av att Kenneth fick säga till på skarpen för att uppslagen ens skulle gå ihop. Less is more och allt det där – och till slut sållade jag och valde ut rätt saker. Men det hindrar mig ju inte från att visa valda delar av det ratade materialet här.

Det enda fotografiet på syskonen Norgrens Amiga 500 som verkar ha överlevt är en bild på storebror Niklas när han spelar … ja, vad spelar han? ”James Pond”? ”Flood”?

Angelica pratade om väldigt många speltitlar, inte minst ”Bug Bomber” som hon ju till slut blev riktigt bra på. Vi fick dock inte med någon bild på detta spel då ”North & South” ser så mycket bättre ut 🙂

Så här ser i alla fall introbilden ut:

På sista sidan ville jag så gärna ha med en stor bild på kopieringsskyddet till ”Monkey Island 2: Le Chuck’s Revenge” men det var trots allt viktigare att en TAC-2 fick plats eftersom det pratades om den i rubriken – samt givetvis Søren ”Sodan” Grønbechs fina ”Kalas Puffs Expressen”.

Men så här ser alltså kodhjulet ut: